PocketID

ID bevis

Digitale ID-bevis på mobilen

- ei teneste frå PocketID

ID beviset i korte trekk:

  • Spare kostnader knyttet til produksjon og administrasjon av plastkort
  • Bedre kontroll over tilgang til ulike områder og tjenester
  • Oppdatere og administrere informasjonen knyttet til brukerne enkelt

Beskrivelse av tenesta:

De aller fleste som i dag benytter plastkort som ID-bevis og døropner har opplevd at de glemmer kortet i en travel hverdag. Dette kan være svært frustrerende, spesielt når man trenger tilgang til ulike områder eller tjenester. Men med digitalt ID bevis trenger du ikke lenger bekymre deg for å glemme kortet, fordi mobiltelefonen er noe du sjelden forlater hjemmet uten.


Løysinga er utviklet med et enkelt og brukervennlig web-grensesnitt som gir en sikker og oversiktlig løsning for administrasjonen. Ved å bruke digitale bevis kan bedriften spare betydelige kostnader knyttet til produksjon og administrasjon av plastkort. Samtidig oppnår man bedre kontroll over hvem som har tilgang til ulike områder og tjenester.


Utover det praktiske aspektet av å alltid ha ID-beviset tilgjengelig på mobilen, gir løysinga også muligheten til å enkelt oppdatere og administrere informasjonen knyttet til brukerne enten manuelt eller automatisert fra kildesystem. Dette sikrer at informasjonen alltid er oppdatert og korrekt, noe som er avgjørende for å opprettholde en trygg og sikker arbeidsplass.

Med digitale ID bevis trenger du ikke lenger bekymre deg for å miste eller glemme ID-beviset ditt. Alt du trenger er mobilen din, og du har alltid tilgang til alle områder og tjenester du trenger.